Sivas Belediyespor Çapanoğlu'na emanet

Güncelleme Tarihi:

Sivas Belediyespor Çapanoğluna emanet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 17:58

Sivas Belediyespor Çapanoğlu'na emanet

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SPOR Toto İkinci Lig Ekiplerinden Sivas Belediyespor teknik direktörlük görevine Mustafa Çapanoğlu'nu getirdi.

En son Bandırmaspor'u çalıştıran ve bir çok kulüpte başarılara imza atan Çapanoğlu ile görüşmelerini uzun süredir sürdüren Sivas Belediyespor Mustafa Çapanoğlu ile anlaştı. Manavgatspor, Kocaleli Birlikpor, Tarsus İdamnyurdu ve en son da Bandırmaspor'u çalıştıran Çapanoğlu Sivas'a gelerek 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ile yöneticiler katıldı.Bu sezon Belediyespor'un hem lig hem de kupada iyi bir sezon geçirdiğini belirten Mustafa Çapanoğlu, hedefi olan bir takıma geldiğini, Sivas Belediyespor'un başarılarının devam etmesi için gayret edeceklerini belirterek, anlaşmanın hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Sivas Beldiyespor Kulübü Başkanı Tuhan Tunahan ise "Mustafa hocamız öncelikle kulübümüze hayırlı olsun. Ligi bilen, ligi iyi tanıyan deneyimli tecrübeli aynı zamanda da işi bilen bir hocamız. İlk transferimizi teknik direktör seçimiyle başlattık. Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah kulübümüz için başarılı bir sezon olur. İnşallah 2016-2017 futbol sezonunu çok iddialı bir şekilde, şampiyonluk hedefiyle geçireceğimize inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!