Şehit aileleri, terör ögütleri için idam istedi

Güncelleme Tarihi:

Şehit aileleri, terör ögütleri için idam istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 12:07

Şehit aileleri, terör ögütleri için idam istedi

Haberin Devamı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, PKK'nın saldırılarını kınayarak, 'PKK terör örgütü ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları için bir an önce idam getirilmesini istiyoruz' Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Hızal, PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki jandarma kontrol noktasına bomba yüklü kamyonetle düzenlediği saldırıyı kınadı.
Dernek Başkanı Mustafa Hızal, terör örgütleri için idam istediğini, birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hainlerin, 15 Temmuz'da bu milletin nasıl asil, vatanına ve milletine göz dikenlere karşı canını ortaya koyarak tankların ve mermilerin karşısına vücutlarını siper ettiklerini anlayamadıklarını söyledi. Hızal şöyle dedi:
"1984 yılından bugüne kadar kan ve gözyaşlarımızı dindirmeyen, şehirlerimizin merkezlerinde bombalar patlatarak, kadın, kız, yaşlı, genç demeden kurşuna dizen PKK terör örgütüne ve FETÖ terör örgütü mensupları için bir an önce idamın gelmesini istiyoruz. Sivas'tan Sayın Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma, milletvekillerimize ve diğer parti liderlerine sesleniyorum. Lütfen milletimizin meydanlarda tek ses olarak idamı istediğini unutmayın. Bu millet her şeyin üstesinden gelecek kudrete sahiptir. Yeter ki sizler bu millete yol gösterin Yeterki sizler milletin önünde vermiş olduğunuz sözünüzü yerine getirin Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti devletini hiç kimse bölemez, parçalayamaz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!