Hentbolda Ahmet Ayık Spor Lisesi şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Hentbolda Ahmet Ayık Spor Lisesi şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 13:19

Hentbolda Ahmet Ayık Spor Lisesi şampiyon

Haberin Devamı

Oğuzhan SARZEP/SİVAS, (DHA)- SİVAS Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okul spor faaliyetlerinde yer alan 'Genç Bayanlar Hentbol müsabakaları' sona erdi. Maçlar sonunda birçok spor faaliyetlerinde başarılı olan Ahmet Ayık Spor Lisesi yine şampiyonluğa adını yazdırdı.

2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları 'Hentbol Genç Bayanlar İl Birinciliği Müsabakaları' 4 Eylül spor salonunda yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. Sporcular kendi okullarının dereceye girebilmesi için mücadele ederken, hentbol müsabakalarına ise öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Sivas'ta yapılan birçok sportif faaliyetlerde birincilik elde eden Ahmet Ayık Spor Lisesi, hentbolda da şampiyon oldu. Müsabakalarda Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Sivas Asım Şahin Kız Anadolu Lisesi üçüncü ve Sivas İMKB Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Okul Sporları Hentbol Genç Bayanlar müsabakalarında dereceye giren sporculara ve okullara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Spor Şube Müdür Ayhan Bayhan, Ahmet Ayık Spor Lisesi Müdürü Abdulkadir Karabulut verdi. Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kılıç ise turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek, dereceye giren okulları tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!