Çapanoğlu: Çıkışımız sürecek

Güncelleme Tarihi:

Çapanoğlu: Çıkışımız sürecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 12:27

Çapanoğlu: Çıkışımız sürecek

Haberin Devamı

Oğuzhan SARZEP/SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ligde çıkışa geçtiklerini vurgulayarak, "Ligde şuanda iyi bir konumdayız. Sivas Belediyespor olarak çıkışımız devam edecek. Kahramanmaraş maçını kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum" dedi.

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor’da Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, ligde çıkışlarının devam edeceğini ve liderlik koltuğuna oturacaklarını söyledi. Çapanoğlu, Kahramanmaraş maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Teknik Direktör Çapanoğlu, ligde emin adımlarla devam ettiklerini vurgulayarak, "Kahramanmaraş maçını gerçekten kazanmamız gerekiyordu. Kazandık çıkışımız devam ediyor. Şu anda ligde iyi bir konumdayız. Emin adımlarla ligde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah liderlik koltuğuna oturup taraftarımızı sevindireceğiz. Bu galibiyetten dolayı sporcularımı tebrik ediyorum. Bu soğuk havaya rağmen stada gelip bize destek veren tüm taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyor bu galibiyeti de onlara hediye ediyorum" şeklinde konuştu.

'GALİBİYET BİZİM OLACAK'

Çapanoğlu, Kahramanmaraş maçının geride kaldığını ve ligin 14'üncü haftasında oynayacakları Amed Sportif maçı hazırlıklarına başladıklarını dile getirerek, "Bu hafta lider Amed Sportif ile Diyarbakır deplasmanında oynayacağız. Hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yapacağız. Yoğun bir antrenman programıyla hazırlanacağız. Amed Sportif şu anda ligin lideri. Zor bir maç olacak, bunun bilincindeyiz. Rakibimizi de iyi tanıyoruz. İnşallah galibiyet bizim olacak. Diyarbakır deplasmanından 3 puanla dönmek için elimizden gelenin iyisini yapacağız. Futbolcularıma sonsuz güveniyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!