Çapanoğlu: Amed maçını telafi edeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Çapanoğlu: Amed maçını telafi edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 11:28

Çapanoğlu: Amed maçını telafi edeceğiz

Haberin Devamı

Oğuzhan SARZEP/SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Amed Sportif karşısında aldıkları 2-1'lik mağlubiyeti unuttuklarını belirterek, "Biz yolumuzda ilerliyoruz. Bu maçı unuttuk. Artık Konya Anadolu Selçukluspor maçına hazırlanacağız. Bu hafta galip gelip bu maçı telafi edeceğiz" dedi.

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grupta deplasmanda Amed Sportif’e 2-1 yenilen Sivas Belediyespor yönünü Konya Anadolu Selçuklu maçına çevirdi. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, "Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Buradan puansız ayrıldık. İki tane kendi hatalarımızla gol yedik. Bu maçı unuttuk. Bu hafta galip gelip Amed maçını telafi edeceğiz" dedi. Çapanoğlu, Amed maçında gerilimin çok yüksek olduğu bir atmosferde oynadıklarını dile getirerek, "Her iki takım açısından önemli gerilimi yüksek atmosferi yüksek bir maça çıktık galip gelebileceğimiz bir maçtı. Amed maçından puansız ayrıldık. İki tane kendi hatalarımızla gol yedik. Oyuncularımın oyunundan, özverisinden, memnunum ve bu kadar gerilimi yüksek bir müsabakada oyuncularımın sahaya koydukları üstün oyun ve yüksek performanstan dolayı sporcularımı tebrik ediyorum" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı Çapanoğlu, Amed maçını unuttuklarını ifade ederek, "Biz yolumuzda ilerliyoruz. Bu maçı unuttuk. Artık Konya Anadolu Selçukluspor maçına hazırlanacağız. Haftaya galip gelip bu maçı telafi edeceğiz. Buradan lider de dönebilirdik. Ama nasip değilmiş. Tüm oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Ligde yolumuza devam ediyoruz. Burada emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Diyarbakır'a adım attığımız saatten bu güne kadar bizim güvenliğimiz için özverili bir şekilde çalıştılar" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!