Belediye hentbol takımı balıklı kaplıcayı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Belediye hentbol takımı balıklı kaplıcayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 15:17

Belediye hentbol takımı balıklı kaplıcayı gezdi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyespor bayan hentbol takımı Kangal ilçesindeki dünyaca ünlü Balıklı Kaplıca'da moral depoladı.

Sivas Belediyespor hentbol takımı, Kangal Balıklı Kaplıcasını gezdi. Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ndekenti temsil eden Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, kaplıcanın işletmecisi Ferhat Ünasl'ın daveti üzerine ligde oynayacakları Play-Out maçları öncesi dünyaca ünlü kaplıcada moral depoladı. Balıklı Kaplıca gezisine Sivas Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi ve Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal, Antrenör Doğan Ardahanlı ve oyuncular katıldı.

Kaplıca görevlisi Kenan Dönmez, Bayan Hentbol Takımı, sorumlu ve teknik heyete bilgiler vererek kaplıcayı gezdirdi. Hentbol Takımı akşam yemeği ikramının ardından kaplıcada havuzlara girerek, dünyaca ünlü doktor balıklardan faydalanma imkanı buldu.

Geziyle ilgili bir açıklama yapan Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal, ligde oynayacakları Play Out maçları öncesi böyle güzel bir gezinin takıma iyi geleceğini düşündüklerini belirterek, "İl Genel Meclisi Üyemiz Ferhat Ünsal'a nazik davetinden dolayı, Kulüp Başkanımız Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Kaplıcamızdan faydalanma imkanı bulduk. Takımımız için moral ve motivasyon oldu" dedi. Kangal Balıklı Kaplıca'nın dünyaya açılan bir kapı olduğunu belirten Karabal, buradaki su ve balıkların birçok hastalığa şifa olduğunu belirterek ziyaretten memnunluk duyduklarını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!