Başkan Aydın, iftar sofrasına konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aydın, iftar sofrasına konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 10:13

Başkan Aydın, iftar sofrasına konuk oldu

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Sami Aydın, Ramazan iftarları ziyaretleri çerçevesinde Şimşek ailesinin konuğu oldu.

Başkan Aydın, eşi Yurdagül Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve eşi Şerife Şahin, kocası askerde olan ve kayınvalidesiyle birlikte Akdeğirmen Mahallesi'nde zor şartlarda yaşayan bir çocuk annesi Duygu Şimşek'in sofrasını paylaştı. 18 yaşındaki genç anne ve kayınvalidesi ile bir süre sohbet eden Başkan Aydın ve beraberindekiler, eşi askerde olan Duygu Şimşek'in sıkıntılarını dinleyerek aileye destek sözü verdi. Başkan Aydın ve AK Parti İl Başkanı Şahin, Hayat Ağacı Derneği'nin de gıda başta olmak üzere çeşitli konularda yardım ettiği Şimşek ailesinin, dünyaya yeni gelen Mustafa isimli bebeğine kıyafet hediye etti. Başkan Aydın ayrıca askerde olan baba Ahmet Şimşek için de, vatani görevini tamamlamasının ardından özel sektörde iş bulması konusunda yardımcı olacağının sözünü verdi.

Başkan Aydın ve beraberindekileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Şimşek ailesi ise, destek için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!