Kaymakam İmamoğlu’ndan Bayan Hentbol Takımı'na malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam İmamoğlu’ndan Bayan Hentbol Takımına malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 15:42

Haberin Devamı

SİİRT (AA) - Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, "Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi" grup müsabakalarını kazanarak çeyrek finalde oynama hakkı kazanan Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımına spor malzemesi hediye etti.

İmamoğlu, Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün kulüplere ve milli takıma altyapı oluşturulması için hazırladığı "Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi” projesi kapsamında Diyarbakır’da yapılan hentbol müsabakalarda çeyrek final oynama hakkı kazanan Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımını Kurtalan Kapalı Spor Salonu’nda ziyaret etti.

Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan İmamoğlu, ilçenin ilk bayan hentbol takımının gösterdiği başarının önemli olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sağlıklı birey olmaları açısından spor çok önemli. Kurtalan Kaymakamlığı olarak spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz. İlçemizin ilk bayan hentbol takımının başarısını da kutluyorum. Bayanların spora özendirilmesi için de desteklerimiz sürecek."

Haberin Devamı

İmamoğlu, konuşmasının ardından sporcularla fotoğraf çektirdi.

İmamoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ethem Güran da eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!