DİKA Genel Sekreteri Altındağ Stso’yu Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

DİKA Genel Sekreteri Altındağ Stso’yu Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 13:33

DİCLE KALKINMA AJANSI (DİKA) GENEL SEKRETERLİĞİ GÖREVİNE ATANAN YILMAZ ALTINDAĞ, SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET EDEREK ODA BAŞKAN VEKİLİ NEDİM KUZU İLE GÖRÜŞTÜ

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreterliği görevine getirilen Yılmaz Altındağ, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nı (STSO) ziyaret ederek, Oda Başkan Vekili Nedim Kuzu ile görüştü.
STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu görüşme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sayın Altındağ bu göreve yeni başladı. Bizleri ziyaret ettiler. Kendisine üstün başarılar diliyoruz. Oda olarak kendilerine gereken desteği vereceğimizi belirttik. Kendileriyle Siirt’in durumunu yatırım potansiyelini görüştük. Bu konuda da donanımlı olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu etti ve umutlandırdı. Kendilerinin göreve başlaması ile birlikte ajansın daha büyük çalışmalara imza atacağına olan inancımız arttı. Bölge illeri Mardin Batman Şırnak ve Siirt illeri arasında kalkınmışlık düzeyi açısından en geride olan ilimize pozitif ayırımcılık tanınmasını bekliyoruz. Kendisine tekrar başarılar diliyoruz” dedi.
Altındağ, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulu üyemiz olan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulundum. Aynı zamanda ilin ekonomik ve sosyal durumu hakkında da görüşlerini aldım. Benim açımdan çok yararlı bir ziyaret oldu" diye konuştu.
Ziyarette ajansın Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Mergen’de hazır bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!