Üniversiteden yiyecek ve içecek çalıştayı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteden yiyecek ve içecek çalıştayı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 12:40

Üniversiteden yiyecek ve içecek çalıştayı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA,(DHA) – ŞANLIURFA’da Harran Üniversitesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin ev sahipliğinde, yiyecek ve içecek sektörü sorunları ve çözüm önerileri çalıştayı düzenledi.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonunda düzenlenen çalıştaya, Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Urfa Lokantacılar, Köfteciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli, Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ve çok sayıda esnaf katıldı. Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay “Şehrimizin kalkınmasında öncelikli olan sektörlerden bir tanesi de yiyecek içecek sektördür. Bu sektörle ilgili Şanlıurfa’mızda turizm açısından önemli olduğu düşüncesiyle, Harran Üniversitesi ve odamız ile birlikte ortaklaşa daha iyiye ulaşma açısından yapılabilecekler ile ilgili bir toplantı yapmak istedik. Üniversitemizin hocalarından bilgiler alarak esnafımızın kalkınabilmesi açısından nelerin yapılabileceğini tartışacağız. Hocalarımız sıkıntıları tespit ederek proje bazında yapabileceğimiz işler hakkında ipuçları verecekler” dedi. Harran Üniversitesi Proje Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Gencay Sarıışık, ilkini yaptıkları bu etkinlikle, üniversite esnaf işbirliği için yapabileceklerin üzerinde duracaklarını ve yol haritasını birlikte çizeceklerini söyledi.

 

FOTOĞRFALI 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!