Şanlıurfa’nın sağlık sorunları tartışıldı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’nın sağlık sorunları tartışıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 10:39

Şanlıurfa’nın sağlık sorunları tartışıldı

Haberin Devamı





ŞANLIURFA, (DHA)-MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Sektör Buluşmaları’ toplantısında kentin sağlık sorunları ele alındı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Şubesi tarafından düzenlenen ‘Sektör Buluşması’ programında kentin sağlık sorunları tartışıldı. MÜSİAD Şube binasında düzenlenen toplantıya SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Cihan Ekmen, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yaşar Şimşek, Şanlıurfa Tabipler Odası Başkanı Dr. Eyyüp Şelli, M.Akif İnan Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Keşküş ile Özel Hastane Temsilcileri katıldı.



Toplantıda ele alınan sağlık sorunları bir dosya halinde Sağlık Bakanlığına iletilecek.



Kentin farklı sorunlarının tartışılıp çözüme kavuşturulması için MÜSİAD tarafından 14 farklı iş kolunda toplantılar düzenlediklerini ifade eden MÜSİAD Şube Başkanı Mahmut Barut, amaçlarının kentin sorunlarını çözüme kavuşturmak olduğunu belirterek şunları söyledi.



“Sektör Buluşmaları" projemizin ilk ayağında sağlık sektöründe yaşanan sorunları masaya yatırdık. Birçok kurum temsilcisinin katıldığı toplantı son derece olumlu geçti. Sağlık sektörünün tüm bileşenleriyle var olan sorunlara çözüm aramaya çalıştık. Burada ele alınan sorunlar bir dosya ile Sağlık Bakanlığına gönderilecektir. Bundan sonra her hafta farklı iş kollarıyla toplantılar düzenleyeceğiz.”



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!