Şanlıurfa'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfadan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 18:12

- Viranşehir’de “Geleceğin Sesleri” etkinliği - Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Viranşehir AFAD Çadırkent Konaklama Tesislerinde bahar şenlikleri kapsamında "Geleceğin Sesleri" adı altında etkinlik düzenlendi.

Kampta gerçekleştirilen etkinlikte Suriyeli çocuklar, şiirler okudu, çeşitli gösteriler sundu.

Kamp Müdürü Zeki Kaya, yaptığı açıklamada Türkiye olarak Suriyeli savaş mağduru insanlara 6 yıldır misafir ettiklerini söyledi.

İmkanlar çerçevesinde sığınmacıların tüm ihtiyaçları karşılanmaya çalışıldığını belirten Kaya, " Viranşehir Kaymakamlığı olarak 2013 yılından beri çadırkentimizde binlerce savaş mağduru insanı misafir ettik. Her türlü ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Özellikle çocukların üzerindeki savaş psikolojisini gidermek amacı ile şimdiye kadar birçok kez etkinlikler düzenledik" dedi.

-Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı

Haberin Devamı

Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe " Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı nedeniyle şehit ailesini ziyaret etti.

Karatepe ile beraberindeki heyetle 2007'de mayına basarak şehit olan piyade eder Mehmet Arslan'ın ailesini ziyaret etti bir süre görüştü.

Şehit ailesinin kendilerine önemli bir emanet olduğunu vurgulayan Karatepe, "Ne zaman, neye ihtiyacınız olursa, biz her zaman hazırız. Bizler bu devletin ve ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz." dedi.

Ziyarete Kaymakam Karatepe'ye Garnizon Komutanı Ahmet Uzun, Belediye Başkan vekili Cemal Karatay, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!