Şanlıurfa'da Sigara Bırakma Polikliniği açıldı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada Sigara Bırakma Polikliniği açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 11:57

Şanlıurfa'da Sigara Bırakma Polikliniği açıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Sigara Bırakma Polikliniği hizmete açıldı.

Kentte sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlar için Harran Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı’na bağlı açılan Sigara Bırakma Polikliniği'ne, sigarayı bırakmak isteyen herkesin başvurabileceği ve bilgi alabilecek. Sigara Bırakma Polikliniğini sorumlu hekimi Yrd. Doç Dr. Dursun Çadırcı, şunları söyledi:

"Psikoterapi veya ilaç tedavisi tedavi seçeneklerimiz arasındadır. Tablet, nikotin bandı, nikotin sakızı ilaçla tedavi seçeneklerimiz var. Hastalarımıza göre farklı yöntemler kullanıyoruz. Gelen hastaların tercihleri de dikkate alınarak, bağımlılık derecelerine göre tedavi seçimi yapılmaktadır. Yeni açılan Sigara bırakma polikliniğimizde, Kontrol randevularında sayı ve süre sınırı olmaksızın kişilerin istekleri de dikkate alınarak verilmektedir. Gerekli durumlarda ilgili branşlardan konsültasyon istenerek tedavileri sağlanmaktadır. Hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde başvuru alabiliyoruz. Sigarayı bırakmak isteyen herkesi polikliniğimize 'Sigarasız hayata birlikte merhaba' demeye bekliyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!