Sağlık çalışanlarına iletişim semineri

Güncelleme Tarihi:

Sağlık çalışanlarına iletişim semineri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 13:49

Sağlık çalışanlarına iletişim semineri

Haberin Devamı

 

ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’da, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İletişim Daire Başkanlığı Koordinesinde hastalara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla hastane çalışanlarına iletişim semineri düzenlendi.

 

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen eğitimde Sağlık Bakanlığı Sosyal Hizmet Uzmanı Refik Akten tarafından hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim ve empati yapma konularında sağlık çalışanlarına eğitim verildi. Akten eğitiminde; iletişimin günümüzde ne kadar önemli olduğunu, iş hayatında ve aile hayatında iletişimin önemine değinerek yaşanılan iletişim sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili sunum yaptı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Faruk Güna, “Personelimiz ile birlikte vatandaşlarımıza hizmet sunarken, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerini karşılamak öncelikli hedefimizdir. Bu sebeple sağlık personelimiz için verimli bir eğitim programı düzenledik. Sağlık sektörü beklentilerin daha çok ve ölçülebilirliğin ise daha güç olduğu bir alandır. Bu nedenle, başarının sırrının etkili ve doğru kurulan bir diyalog ve iş sorumluluğu bilincine dayandığını düşünüyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!