Okul Yolları Asfaltlandı

Güncelleme Tarihi:

Okul Yolları Asfaltlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 15:35

OKUL YOLLARI ASFALTLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kış ayları öncesi okul yollarını asfaltlayarak öğrencilerin çamursuz temiz yolda gitmesini sağlıyor.
Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yollarını sıcak asfaltla buluşturarak öğrencilerin okula kış aylarında daha rahat gitmesini sağlamaya çalıştı. 50 okul yolunu asfaltlayarak öğrencilerin kötü yollarda okula gitmesinin önüne geçen Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu çalışmayla vatandaşların takdirini kazandı. Daha önce okul yollarının olmadığını toz ve çamurda yürümekte zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, artık okullarına daha iyi şartlarda gideceklerini belirterek yapılan yoldan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti.
Öte yandan bölgede çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir şekilde yolun alt ve üst yapısını sürdürerek yolun kalitesini yükseltiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!