Ceylanpınar'da prestij cadde çalışması

Güncelleme Tarihi:

Ceylanpınarda prestij cadde çalışması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 15:38

Ceylanpınar'da prestij cadde çalışması

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde sürdürülen prestij cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Viranşehir Caddesi'nde kilitli parke taşlarının kaldırılmasının ardından başlatılan yol genişletme ve stabilize çalışmaları tamamlandı. Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerce PMT malzemesi dökerek çalışmalarını hızlandırdı. Yoğun olarak çalışmalarına devam eden Ceylanpınar Belediyesi'ne bağlı ekipler geceli gündüzlü aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. PMT malzemesinin greyder yardımı ile serilmesinin ardından silindir ile sıkıştırma işlemi yapan ekipler bu uygulamanın ardından sıcak asfaltlamaya başlayacak.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, "Dün akşam itibariyle yapımına devam edilen 10 kilometrelik prestij caddemizden geriye kalan kısmıyla alakalı taban hazırlıkları bir kısmı tamamlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından PMT malzemesi gönderildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Belediyesi Fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerince dün akşam itibariyle biz çalışmalarına başladık. Bu bir taban çalışma malzemesi hemen ardından sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bu yolumuzun bitiminden sonra ilçemize devasa muhteşem bir caddeyle buluşturmuş olacağız. Menderes Atilla başkanımız bu konuda tüm imkanlarını seferber ederek yolun bu özelliklere gelmesi adına bütün çalışmalarını takip etmek bizde kendisini desteklemekteyiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!