Başkan Ekinci'ye ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ekinciye ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 10:14

Başkan Ekinci'ye ödül

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA’nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye 'Yılın Yerel Yöneticisi Özel' ödülü verildi.

15’nci Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul’da bir otelde düzenlenen Şehitlere Saygı Gecesi’nde, Şanlıurfa’da spora ve sporcuya önem veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 'Yılın Yerel Yöneticisi Özel' ödülüne layık görüldü. Başkan Ekinci, ödülünü TFF eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’dan aldı. Törende konuşan Başkan Ekinci, spora ve sporculara büyük önem verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"İlçemizde tüm mahallelerde spor salonları açıyoruz. Buralarda milli ve manevi değerlere haiz gençlik yetişmesi konusunda deneyimli spor hocalarımızdan istifade ediyoruz. İnanıyoruz ki bu çalışmayla bizler bu sıkıntılı günleri en azından bölgemiz açısından iyi atlatırız. Bu gecenin şehitlere saygı gecesi olması bizim için çok önemlidir. Böyle bir gecede bizim için ödül almak önemlidir. Bu topraklar üzerinde şerefli olarak yaşadık, şerefli olarak yaşıyoruz ve şerefli olarak da öleceğiz. İster toprağın üstünde olsun ister altında olsun, bu topraklarda yaşamaya birlik ve kardeşlik içerisinde devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!