Terme'de cadde ve sokaklar ilmek ilmek işleniyor

Güncelleme Tarihi:

Termede cadde ve sokaklar ilmek ilmek işleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 16:19

Terme'de cadde ve sokaklar ilmek ilmek işleniyor

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye olarak yol çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini ve bu konuda çok iddialı hizmetlere imza attıklarını söyleyerek "Terme’yi her alanda ilmek ilmek işliyoruz, merkez ve kırsalda sürdürülen hizmetler ilçenin ufkunu açıyor" dedi.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kent merkezinde ve mahallelerde yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği cadde ve sokaklarda inceleme yaptı. İlçenin Saray Caddesi, Oğuzlu, Hüseyinmescit mahalleleri ve merkeze bağlı Güzin sokakta devam eden yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Kul, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnceleme sırasında hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kul, "Vatandaşlarımıza en iyisini sunmak için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Ziyaretlerinde ilçenin saray caddesi esnafını da tek tek gezen Başkan Kul, caddede, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına en kısa sürede başlanacağının müjdesini verdi.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçe genelinde yenileme çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüğünü belirten Başkan Kul, "Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşehrilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Yol Medeniyettir anlayışı ile Terme’nin dört bir yanında yenileme çalışmaları yürüterek, ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda cadde ve sokaklarımızı birer birer yeniliyoruz. Çalışmalarımızla ilçemizi alt ve üst yapısı ile modern kentlere yakışır hale getireceğiz. Daha güçlü bir Türkiye'nin ve daha yaşanılır bir Terme'nin birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine inanıyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!