Tekkeköy Belediyesi’nden Kadınlar Günü Kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Tekkeköy Belediyesi’nden Kadınlar Günü Kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2015 17:45

Tekkeköy Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Programda "Sağlığınız ve Siz" adlı konferans da verildi.
Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve özel bir hastanenin katkılarıyla gerçekleştirilen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" özel programına Tekkeköylü kadınlar büyük ilgi gösterdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve eşi Yasemin Togar gerçekleştirilen programa gelenleri kapıda karşıladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Hasan ve Yasemin Togar, kadınlara karanfil dağıttılar.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programı, Tekkeköy Belediyesi tarafından hazırlanan kültür, sanayi ve turizm kenti Tekkeköy’ü anlatan tanıtım videosu ile başladı.
Tanıtım videosunun izlenmesinin ardından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Hasan Togar, "Hayatın her alanında elini değdirdiği her yerde güzellikler ortaya çıkaran kadınlara sadece bir gün olarak değil, her gün değer ve önem veriyoruz. Fakat sembolik olarak kutladığımız anlamlı gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sizlerle birlikte olmak inanın bizler için onur ve gurur vericidir. Şahsım olarak yaklaşık 20 yıldır ilçemizde siyaset yapıyorum. Bu süreç içinde bayan kardeşlerimizin çok desteğini gördüm. Bana inandınız, güvendiniz ve destek oldunuz. Allah sizlerden razı olsun. Sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemizde bu tür programları sizlerle birlikte planlayarak daha önemli günler haline getireceğiz. Bu anlamda sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. İlçemizde dokunmadık yer bırakmayarak hizmet çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Başkan Togar’ın konuşmasının ardından Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Fatma Cömert ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir Atun tarafından Tekkeköylü kadınlara "Sağlığınız ve Siz" adlı konferans verildi. Uzm. Dr. Fatma Cömert, şeker hastalığı tanıtımı, belirtileri, tedavisi gibi konu başlıkları üzerine, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir Atun da meme kanseri konusu üzerinde sunumunu yaparak bilgiler aktardı. Konferansın ardından doktor Cömert ve Atun, programa katılan kadınların sorularını cevapladı.
Konferansın ardından programda yerel sanatçı solist Elif tarafından konser verildi. Çalınan şarkılarla gönüllerince eğlenen kadınlar stres atma imkanı buldular. Katılımcılara ayrıca program sonunda çeşitli hediyeler verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!