Sokak ortasında başına ateş eden emekli mühendis ağır yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Sokak ortasında başına ateş eden emekli mühendis ağır yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 13:09

Sokak ortasında başına ateş eden emekli mühendis ağır yaralandı

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKLAŞ/ SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da 63 yaşındaki emekli mühendis Zeki Karadağ, sokak ortasında tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı Karadağ'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Olay, bugün Ataküm İlçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Emekli mühendis, evli ve iki çocuk babası olan Zeki Karadağ, evinden çıkarak kendisini gören komşularıyla sohbet etti. Sohbetin ardından komşularının yanından ayrılan Karadağ, bir incir ağacının altında bekledikten sonra üzerindeki tabancayı çıkarıp başına dayayarak, tek el ateş etti. Yere düşen Karadağı gören komşuları polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Zeki Karadağ ambulans ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Polis olay yerinde bir adet boş kovan ve tabanca buldu.
Zeki Karadağ'ın son günlerde yakın çevresine "Yaşamaktan zevk almıyorum. İntihar edeceğim" dediği ileri sürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!