Salıpazarı İlçe Jandarma'dan eğitime büyük katkı

Güncelleme Tarihi:

Salıpazarı İlçe Jandarmadan eğitime büyük katkı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 12:43

Salıpazarı İlçe Jandarma'dan eğitime büyük katkı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'un Salıpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, Çağlayan İlköğretim Okulu'nnu binasını tadilatan geçirdi.
2016-2017 yılı eğitim öğretim yılı içerisinde yaptığı projelerle eğitime büyük destek veren Salıpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, ilçeye bağlı Çağlayan İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirdiği proje ile herkesimin sevgisini kazandı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Jandarma Bölük Komutanlığı, Çağlayan İlköğretim Okulu çevresini ve binasını tadilattan geçirerek eğitime büyük katkı sağladı.
Projenin tamamlanması da fırsat bilinerek İlçede ki protokolle beraber İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karne töreni de bu okulda gerçekleştirildi. Okul karne törenine öğrenci ve protokol dışında veliler ve çok sayıda vatandaş katılırken, vatandaşlar okul bina ve çevresinin böylesi titiz ve güzel çalışma ile birlikte eğitim yuvasının daha güvenli ve güzel bir bina da yapacak olmalarından dolayı İlçe Jandarma Komutanına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Karne törenin de çalışmalara değinenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, "İlçe Jandarma Komutanlığımızla birlikte bu yıl büyük başarı ve çalışmalara imza atmanın heyecan ve gururunu yaşıyorum. Jandarmamıza teşekkür ediyorum" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!