İlkadım’dan yıl sonu sergisi

Güncelleme Tarihi:

İlkadım’dan yıl sonu sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 17:21

İlkadım’dan yıl sonu sergisi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN'un İlkadım Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Öğrenme Etkinlikleri ve El Sanatları' yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

İlkadım ilçesinde bulunan Yıldıray Çınar Eğitim ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Eroğan Tok, "Bugün Yıldıray Çınar Kültür Merkezimizde eğitim gören kursiyerlerimizin birbirinden değerli el emeklerinizi göreceğiz. Yıldıray Çınar Eğitim ve Kültür Merkezimizde çok güzel eserlerle karşılaştık. Bundan dolayı başta kursiyerler olmak üzere, halk eğitim müdürümüz ve usta öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Unkapanı Kültür Merkezimizdeki fiziki şartlar uygun değildi. Şimdi orayı yenilemek için ihaleye çıktık. 1.5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde de modern bir tesisi sizlere kazandırmış olacağız" dedi.



Başkan Tok'un konuşmasının ardından Yıldıray Çınar Eğitim ve Kültür Merkezi'ndeki bayanların yaptıkları giysileri minik çocuklar sergiledi. Daha sonra serginin açılışı yapıldı. Ahşap, resim, cam süsleme, rölyef, çini, cam şekillendirme gibi 26 branşta 700 kursiyerin hazırladığı ve 10 binin üzerinde eserin bulunduğu sergi 3 gün boyunca açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!