Çabed’den Geleneksel Pide Günü

Güncelleme Tarihi:

Çabed’den Geleneksel Pide Günü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 16:45

ÇARŞAMBA BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ (ÇABED) ÜYELERİ, HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİ PİDE GÜNÜ’NDE BİR ARAYA GELDİ.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği (ÇABED) üyeleri geleneksel ‘Pide Günü’nde bir araya geldi.
Etkinlikte dernek üyelerine pide ikramında bulunuldu. Üyelerin katılımıyla keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz yaptığı konuşmasında, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Pide Günümüzde bir araya geldik. Düzenlediğimiz etkinlikte sohbet ettik, keyifli dakikalar geçirdik. Üyelerimizle her ne kadar küçük bir alan olsa da bugün de bir araya gelmeyi başardık. Daha samimi bir ortamda, daha sıcak bir ortamda faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.
“ŞEHRİ YÖNETENLER SAHİP ÇIKSIN”
Dernek bünyesinde spor faaliyetlerini gerçekleştiren Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) Başkanı Mustafa Uçar, şehrin yöneticilerine seslenerek destek çağrısında bulundu. Başkan Uçar etkinlikte yaptığı konuşmasında, “Engelli üyelerimiz bizimle beraber olduğu sürece daha güzel işler çıkartacağımıza inanıyorum. Çarşamba’da engelliler adına spor yapan, ÇABES Kulübümüz var. Bu kulübümüz derneğimizin bünyesinde kurulmuş olup, engellilerin spor faaliyetlerini gerçekleştirmesini sağlamaktadır. Kulüp olarak tek değiliz. Yarış içerisindeyiz. Rakiplerimizle yarışmaktayız. Kulüp olarak Çarşamba’yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalıyız. Bu şehri yöneten insanların bu kulübe sahip çıkmalarını istiyoruz” İfadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!