Başkan Yılmaz'dan yapılaşma uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmazdan yapılaşma uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 15:53

Başkan Yılmaz'dan yapılaşma uyarısı

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Hiç kimse bana kütle, bina yapacağız diye gelmesin. Bafra'nın içi daha bir şey almıyor. Bafra patlayacak artık. İlçenin içinde kendimizi kaybediyoruz. Daha fazla zorlamaya gerek yok" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Ziraat Odası tarafından ilçede düzenlenen iftar programına katıldı. İftar sonrasında konuşma yapan Başkan Yılmaz, "Bafra’da otogarın adını koyduk. Eski Çetinkaya belediye binasını yıkıp genişleterek oraya yapacağız. Mevcut yeri de kent parkı yapacağız. Hiç kimse bana kütle, bina yapacağız diye gelmesin. Bafra’nın içi daha bir şey almıyor. Bafra patlayacak artık. İlçenin içinde kendimizi kaybediyoruz. Daha fazla zorlamaya gerek yok. Sebze meyve haliyle ilgili acele etmeyin. Kafamızda netleşmiş şeyler var ama şimdi bunu anons edersek bunun tartışmasının içine düşersiniz. Zamanı geldiğinde beraber kararını veririz, gereğini yaparız. Hiç endişe etmeyin" diye konuştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Bafra’ya yaptığı atıcılık salonunu hatırlatan Başkan Yılmaz "Bu tesisi mutlaka gidin görün. Türkiye’de aynısından 10 tane yoktur. Bir tanesi de buraya yapılıyor. Diyeceksiniz ki neye yarayacak. Türkiye’de atıcılıkla ilgili yapılacak her türlü turnuvada Bafra biz de varız deyip turnuvaları buraya çekecek. Turnuvalar geldiği sürece Bafra dışarıya açılacak, tanınacak, sektörler gelişecek. Otel yapın gelelim diyecekler. Adamlar buraya gelip işini gördükten sonra Samsun’a gitmeye ihtiyaç duymayacak" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!