Başkan Genç: Samsunspor şehrin en önemli markasıdır

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç: Samsunspor şehrin en önemli markasıdır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 18:20

Başkan Genç: Samsunspor şehrin en önemli markasıdır

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUNSPORLU taraftarları ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor'un bu şehrin en önemli markası olduğunu belirterek, herkesin bu markaya sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, Basın Sözcüsü Yavuz Kambur, Tribün Lideri Hikmet Şimşek ile1984 Söğütlübahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Ümit İren, Tribün Lideri Melih Demirbaş, Samsunspor Çarşamba Taraftarlar Dernek Başkanı Uğur Çapkın, Samsunspor Atakum Taraftarlar Grubu Başkanı Erkut Erbil, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Genç, Samsunspor'un, şehrin en önemli markası olduğunu söyleyerek, iyi bir Samsunspor taraftarı olduğunu ve başka bir takım tutmadığını belirtti. Başkan Genç, şehrin ortak paydası olan Samsunspor markasına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlamaya devam edeceklerini dile getirerek "Görüşlerimiz, fikirlerimiz ne olursa olsun Samsunspor bu şehrin insanlarını ortak paydada buluşturan markadır. Bu şehrin her insanı muhakkak bu markaya sahip çıkmak zorundadır. Görevde bulunduğum 14 yıl boyunca şahsım ve kurumum adına üzerimize düşen görevi bugüne kadar yerine getirdik, bugünden sonra da devam edeceğiz. Sayın valimizin Samsunspor’umuza destek noktasında yaptığı öncülük çok önemlidir. Bu bakımdan sayın valimize teşekkür ediyorum" dedi.
Samsunspor’a sahip çıkmak ve o markayı daha ileri taşımak için önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Genç, "Mesela Geçmişten Günümüze Samsunspor kitabını çıkararak, bu şehrin takımının hafızasını ortaya çıkardık. Yine anıt projemiz, Samsunspor markası için önemli bir çalışmamızdır. Yine geçtiğimiz yıllarda tahsis ettiğimiz otopark, takıma otopark verilebileceğini ve sürekli bir gelir sağlanabileceğini göstermesi açısından iyi bir örnektir" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!