Bafra’da “İnsan Tanıma Sanatı“ Semineri

Güncelleme Tarihi:

Bafra’da “İnsan Tanıma Sanatı“ Semineri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 22:18

BAFRA'DA " İNSAN TANIMA SANATI " ADLİ SEMİNER VERİLDİ(AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

Samsun’un Bafra ilçesinde "İnsan Tanıma Sanatı" başlıklı seminer verildi.
Samsun Bafra Genç İş Adamları Derneği (GİAD) ve İzgören Akedemi işbirliğinde "İnsan Tanıma Sanatı" isimli kişisel gelişim semineri düzenlendi. Belediye Kültür Merkezi’nde verilen seminere Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, siyasi parti başkanları , sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Seminer öncesi konuşan GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, “Bu günlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğe bugün bu salonda sağladığımız ve etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederim. Bafra Genç İş Adamları Derneği olarak 5. yılımızı doldurmak üzereyiz ve bu güne kadar birçok farklı projeyle sizlerle buluşturma fırsatı yakaladık. Bu etkinliğimizde ülkemizde kişisel gelişim üzerine farklı yaklaşımları olan eğitmen Gökhan Okçu ile ‘İnsan Tanıma Sanatı’ konulu seminer düzenledik ve hayatımıza yeni bir bakış açısı kazandıracağını düşündük” dedi.
Seminere konuşmacı olarak katılan Eğitmen Gökhan Okçu, “İnsan beyninin çok temel bir ilkesi var, insan beyni nedensiz hareket etmez diye. İnsan beyninin birinci görevi bizi hayatta tutmak, ikinci görevi bunu yaparken en konforlu şekilde tutmak. Profesyonel iş hayatında, öğrencilik hayatımda, hangi mesleği yaparsanız yapın sadece 3 tane şeyi yönetiyoruz. Eğer biz bunlarla yürürsek mükemmel olmamıza gerek yok. Ama biz üçünden birinde eksiksek o zaman sürekli iş hayatında, alanın içinde her yerde sürekli bir şeyleri tamamlamak zorunda kalıyoruz. Bunlardan birincisi etkili iletişim, ikincisinde ilişkileri yönetiyoruz. Arkadaşlıkları dostlukları aile hayatındaki ilişkileri yönetiyoruz ve bunları iyi yapıyorsak üçüncüsü otomatik geliyor. Üçüncünün adı algı yönetimi. Toplumları duygu ve düşüncelerini kendi hedefleri, doğrultusunda hasarlıya bilme becerisine algı yönetimi deniliyor” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!