Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2015 16:16

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Genç Milli Basketbol Takımı teknik heyet ve sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası kapsamında hazırlık kampını Sakarya'da sürdüren Genç Milli Takım'ın koçu Mustafa Derin, ziyarette yaptığı konuşmada, Sakarya’nın spora ve sporcuya önem veren bir şehir olduğunu söyledi.

Derin, Yunanistan’da düzenlenecek şampiyonada iyi bir derece elde etmek istediklerini belirterek, "İyi bir kadromuz var. İnşallah şampiyonaya iyi hazırlanıp, ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Toçoğlu da Sakarya’nın bir spor şehri olduğunu ve kentte gençlerin spor yapabilmeleri adına önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurgulayan Toçoğlu, "Geçen sezon oluşturduğumuz basketbol takımı, bu sene oldukça iyi sonuçlar alıyor. İyi bir seyirci potansiyeli de yakaladık. Sakaryalı hemşehrilerimiz takımımıza büyük destek veriyor. Genç Milli takımımıza, Avrupa Şampiyonası’nda üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!