Geyve'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Geyveden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 15:56

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Geyve ilçesinde Yeşilay Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Taşdeviren, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Raşit Gökhan Civek, İlçe Müftüsü Ali Erhun, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kötü alışkanlıkların insan sağlığına verdiği zararları anlatan slayt gösterisinin ardından öğrenciler, sigaranın zararları konulu skeci sahneledi.

Program, öğrencilerin hazırlamış olduğu serginin gezilmesiyle sona erdi.

- Motivasyon kahvaltısı

Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrenci ve velilerine motivasyon kahvaltısı düzenledi.

Okul Müdürü Erol Erdem, yaptığı konuşmada, bu yıl ikincisini düzenledikleri program ile öğrencilerin yapılacak YGS sınavı öncesi motivasyonunu artırmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

- Geyve'de vergi mükelleflerine teşekkür belgesi

Geyve'de 2015 vergi beyanlarını düzenli yapan ve ödeyen kişilere teşekkür belgesi verildi.

Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak, yaptığı açıklamada, vergi bilincine değinerek, "Siz mükelleflerimiz, girişimcilerimiz, velinimetlerimizsiniz, işçi ve emeğiyle üretime katma değer katanları verginin kahramanları olarak görüyorum. Tüm bu devlet çarkını döndüren sizlersiniz" şeklinde konuştu.

Koçak, ayrıca mükelleflerden gelecek yıllarda daha üst sıralarda vergi vererek rekortmen olmalarını beklediğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!