Geleneksel Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği Pikniği Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

Geleneksel Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği Pikniği Gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 10:28

GELENEKSEL YEDİRENK ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİ PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği 3. Geleneksel yılsonu pikniğini onlarca farklı ülkeden yaklaşık 200 misafir öğrenci ile gerçekleştirdi.
Maden Deresi mesire alanı girişinden şelaleye kadar yapılan trekking ile başlayan piknik programında manzara ve yürüyüş yolunun büyüsüne kapılan misafir öğrenciler, yol boyunca mağaralar ve patikalarda büyük keyif aldılar. Futbol, çuval yarışı, halat çekme gibi bir çok geleneksel oyunların yanı sıra kendi yöresel oyunlarını da oynayan öğrenciler Yedirenk Derneğine etkinlikten çok dolayı teşekkür ettiler.
Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akıllı yaptığı açıklamada, “Misafir öğrencilerimizle yıl boyunca sürekli ve düzenli olarak küçük ve büyük gruplarla etkinlikler düzenliyoruz. Misafir öğrencilerimize üniversiteye kayıt, resmi işlemler, burs, barınma ve sosyal kültürel desteklerde bulunuyoruz. Geleneksel 3. yılsonu pikniğimizi bu sene Maden Deresinde gerçekleştirdik. Yaklaşık 50 farklı ülkeden 200’e yakın öğrencimiz iştirak etti. Maden Deresinin muhteşem doğal ortamını ilk kez gören uluslararası öğrencilerimiz hayran kaldılar ve bunun için bizlere defalarca teşekkür ettiler. Bol bol fotograflar ve videolar çekerek sosyal medya üzerinden Türkiye ve Sakarya etiketleri ile paylaşarak dünyanın burayı görmesi gerekir dediler. Son olarak biz bir milletiz diyoruz ve dil din ırk ülke millet ayrımı yapmadan uluslararası tüm öğrencilerimize her zaman kapımız açık diyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!