Osmaniye’de, yurtlara öğrenci kabul işlemleri 21 Eylül'de başlayacak

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de, yurtlara öğrenci kabul işlemleri 21 Eylülde başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2024 10:18

Osmaniye’de, yurtlara öğrenci kabul işlemleri 21 Eylül'de başlayacak

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, yurtlara öğrenci kabul işlemlerinin 21 Eylül’de başlayacağını, terminal ve kampüs alanlarında karşılama stantlarının kurulacağını ve öğrenci ile ailelerine rehberlik hizmeti verileceğini söyledi.

2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi başkanlığında düzenlenen toplantıda, yurtlara yönelik hazırlıklar değerlendirildi. İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri, Yurt Müdürleri ve ilgili Şube Müdürleri katıldı.

İl Müdürü Yusuf Çebi, bugüne kadarki çalışmalarından dolayı tüm yöneticilere ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, mali disiplinin sürdürülmesi yönünde alınan tedbirlerin önemini bir kez daha vurguladı. Toplantıda, 23 Eylül'de başlayacak olan yeni akademik yıl öncesinde, yurtlara ilk defa gelecek binlerce öğrencinin karşılanması ve yerleştirilmesi süreçleri detaylı şekilde değerlendirildi. Yurtlara öğrenci kabul işlemlerinin 21 Eylül'de başlayacağı belirtilirken, terminal ve kampüs alanlarında karşılama stantlarının kurulması ve öğrenci ile ailelerine rehberlik hizmeti verilmesi kararı alındı.

Haberin Devamı

Ayrıca, üniversiteye ilk kez gelecek ve yurtlarda kalacak olan öğrencilere yönelik uyum programlarının düzenlenmesi, bu programlarda Spor ve Gençlik Hizmetleri birimlerinin aktif rol alması kararlaştırıldı. Yaz döneminde yurtlarda devam eden bakım onarım çalışmalarının tamamlanması, varsa eksikliklerin giderilmesi için gerekli kontrollerin yapılması ve ilgili birimlerle koordinasyon sağlanması konuları da toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer aldı. Toplantı, hizmet, yurt ve şube müdürlerinin öneri, görüş ve taleplerinin alınmasıyla sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!