86 yaşında okuma yazma öğrenen Ayşe Teyze'ye belgesi verildi

Güncelleme Tarihi:

86 yaşında okuma yazma öğrenen Ayşe Teyzeye belgesi verildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2024 13:50

86 yaşında okuma yazma öğrenen Ayşe Teyze'ye belgesi verildi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de 86 yaşında okuma yazma öğrenen Ayşe Aydoğan’a belgesi Vali Erdinç Yılmaz tarafından takdim edildi.

Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Ayşe Aydoğan’a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar ile Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi Sorumlusu Fatma Loş eşlik etti. Ayşe Aydoğan ile bir süre sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz daha sonra yaptığı konuşmada, “Daha önce Osmaniye Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi’mizde Ayşe Teyze’mizi ziyaret ettik. 86 yaşında okuma yazmayı öğrendi. Biz de kendisiyle gurur duyuyoruz. Gerçekten rol model oldu, örnek oldu. Çalışma azmi, heyecanı o kadar güzel. Okumanın yaşının olmadığını Ayşe Teyzemiz bir kez daha bizlere gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bugün de beni ziyarete geldi. Belgelerini teslim ettik. Çok mutlu olduk. Hayırlı, sağlıklı ömürler diliyoruz Ayşe Teyzemize. Ellerinden öpüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Daha önce hiç okula gitmediğini ifade eden Ayşe Aydoğan, hayalini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Vali Yılmaz’a nazik daveti ve gösterdiği yakın ilgi için teşekkür etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!