Kamp öğrencileri Kent Müzesi'ni gezdi

Güncelleme Tarihi:

Kamp öğrencileri Kent Müzesini gezdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 11:59

Kamp öğrencileri Kent Müzesi'ni gezdi

Haberin Devamı

TÜRKİYE'nin değişik 11 ilinden gelen ve Aslantaş Gençlik Kampında konaklayan erkek öğrenciler, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi'ni gezdi.
Bölgenin tarihi ve turistik yerlerine gezilerini sürdüren kamp öğrencileri, Kastabala Kalesi, Aslantaş Açık Hava Müzesi ve Karatepe Kilim Kooperatifi'ne yaptıkları ziyaretleri Kent Müzesi ile devam ettirdi. Müze ziyaretine 16-17 yaş gurubu 104 öğrenci katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı görevlisi 20 lider ve 5 Diyanet görevlisi gözetiminde yapılan gezilerde, öğrencilere kentin kültürel, ekonomik, tarihi yapısı hakkında bilgi aktarılıyor.
Aslantaş Gençlik Kampı Müdürü Mehmet İnce, faaliyetlerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öğrencilerimizi iki gurup halinde gezilere götürmekteyiz. Gençlik Kampları gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini, ülkemizin değişik illerindeki gençlerimizin kaynaşmasını, sosyalleşmesini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından organize edilmektedir. Kamp müracaatları internet üzerinden katılımcılar tarafından, kamp katılım dağılımları gelir düzeyi, eğitim başarısı ve diğer özellikler doğrultusunda bakanlığımızca yapılmaktadır."

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!