Engelliler haftası düzenlenen piknikle son buldu

Güncelleme Tarihi:

Engelliler haftası düzenlenen piknikle son buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 18:34

Engelliler haftası düzenlenen piknikle son buldu

Haberin Devamı

OSMANİYE'deki, engelliler haftası etkinlikleri Yeniköy Kuş Cennetinde düzenlenen piknikle son buldu. Yaklaşık 600 engelli ve ailesinin katıldığı piknikte Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri de bulundu.

Piknikte konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Neşeli, bu tür sosyal etkinliklerin engelli bireylerin sosyal ortamlara katılmaları açısından önemli olduğunu, engelli bireylerin ailelerinin de bu etkinlikleri talep ettiklerini ifade ederek, pikniği bu amaçla düzenlendiklerini söyledi.

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk ise düzenlenen piknikte kendilerini yalnız bırakmayan Vali Kerem Al ve protokol mensuplarına teşekkür etti.

Piknikte engelli gençler ve çocuklar için çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Al ve protokol mensupları tarafından verildi. Engelli vatandaşların ve ailelerin gönüllerince eğlendiği piknikte engelli çocuklar ve gençlerle sohbet eden Vali Kerem Al, tüm engelli vatandaşların Engelliler Gününü kutlayarak, onlara mutlu ve huzurlu bir yaşam temenni etti.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

16.05.2016 (FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!