Ünye Belediye Başkanlığına Sezgül seçildi

Güncelleme Tarihi:

Ünye Belediye Başkanlığına Sezgül seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 16:18

Ünye Belediye Başkanlığına Sezgül seçildi

Haberin Devamı

Selim GÜREL/ÜNYE, (Ordu), (DHA) - ORDU'da, İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle görevinden uzaklaştırılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın yerine belediye meclis üyesi AK Partili Mehmet Yaşar Sezgül başkanvekilliğine seçildi.  

İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle Ünye Belediye Başkanı  Ahmet Çamyar'ın görevinden uzaklaştırılması sonrası belediye meclisi olağanüstü toplandı. Kapalı oylama ile yapılan seçimde, Ak Partili meclis üyesi Yaşar Sezgül 23 oyla Ünye Belediye Başkanvekilliği görevini seçildi. 

Başkanlığa seçilen Mehmet Yaşar Sezgül, siyasete 1973 yılında başladığını belirterek "Sadece ihtilal dönemi haricinde aktif olarak siyaset yaptık. Uzun yıllar siyasetin içerisinde bulunduk. Bu memleketi bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde bulunduk. Burada zorlu bir görev böyle bir zamanda hiç hayal etmediğimiz bir tablo önümüze geldi. Bu görevde siz değerli meclis üyelerimizden desteğinizi bekliyorum" dedi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz seçimin ardından Ünye Belediye Başkanvekili Yaşar Sezgül'ü makamında tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!