Ordu’da Tapu ve Kadastro’nun 170’inci kuruluş yılı kutlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ordu’da Tapu ve Kadastro’nun 170’inci kuruluş yılı kutlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 14:22

Ordu’da Tapu ve Kadastro’nun 170’inci kuruluş yılı kutlanıyor

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU’da Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 170’inci yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 170’inci kuruluş yıldönümü kapsamında, Tapu İl Müdürü Özcan Bölükbaş ile Kadastro İl Müdürü Alparslan Çelik ve beraberindekiler Ordu Vali Vekili Ekrem Ballı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Vali Vekili Ekrem Ballı, "Tapu Kadastro Teşkilatının önemli bir kuruluş olduğunu vurgulayarak, tapu ve kadastro teşkilatı birbirinden ayrılmaz parçalardır. Mülkiyet hakkının sınırlarının tespiti ve bunun kaydının tutulması, belli kayıtlara tutulması iki teşkilat tarafından birlikte yürütülmekte. Bu sayede insanlarda devletin güvencesi altında mülkiyet haklarına sahip olmak ve onu korumak imkanını bulabilmektedirler" dedi.

Tapu İl Müdürü Özcan Bölükbaş ile Kadastro İl Müdürü Alparslan Çelik ise, kabulünden dolayı Vali Vekili Ekrem Ballı'ya teşekkür ederek, Tapu ve Kadastro'nun çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!