Güncelleme Tarihi:
ORDU (AA) - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili İhsan Şener, "İŞKUR, Fatsa Kaymakamlığı binasında vatandaşlara hizmet verecek" dedi.
Şener, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaymakamlık binası içerisinde hizmet vermeye başlayacak İŞKUR'da 6 uzman personelin görev yapacağını ifade ederek, şöyle konuştu:
"Vatandaşlarımızdan bize en çok istek iş konusunda geliyor. Bu isteği karşılamak adına, işveren ile işçi arasında hizmet verecek İŞKUR merkezimizi Fatsa'ya açıyoruz. Kaymakamlık binasında hizmet verecek olan İŞKUR için 6 personel görevlendirildi. Aktif bir şekilde Fatsa ve çevre ilçelerimize hizmet verecek. Bu merkez bölgemiz için çok önem arz ediyor. Mesleki beceriye sahip vasıflı veya vasıfsız işçilerin istihdamında uzman ekip büyük fayda sağlayacak. Merkez istihdama büyük katkı sağlayacak."