Tavukçuluğu geliştirmek için işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Tavukçuluğu geliştirmek için işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 13:17

Tavukçuluğu geliştirmek için işbirliği

Haberin Devamı

NİĞDE'de Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü arasında tavukçuluğun geliştirilmesi için işbirliği yapılacak.
Konuyla ilgili olarak Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü'nde toplantı düzenlendi. Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu başkanlığındaki toplantıya, Tavukçuluk Araştırma Enstitü Müdürü Dr. Serdar Kamanlı, Doç. Dr. Engin Yenice, Ziraat Yüksek Mühendisi Meltem Gültekin, Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ethem Akyol, Doç. Dr. Sibel Canoğulları Doğan, Yrd. Doç. Dr. Sema Yaman ve Yrd. Doç. Dr. İlknur Uçak katıldı.
Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Serdar Kamanlı yaptığı konuşmada, tavukçuluğun geliştirilmesi konusunda işbirliğine açık olduklarını söyledi. Kamanlı, bu hedefe yönelik bir çalıştaya gerekli desteği vereceklerini vurguladı.  

Uğur MART/NİĞDE,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!