Vali Çelik’in eşi Nermin Çelik, koruyucu aile ziyaretinde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Çelik’in eşi Nermin Çelik, koruyucu aile ziyaretinde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2024 12:40

Vali Çelik’in eşi Nermin Çelik, koruyucu aile ziyaretinde bulundu

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hilal Ünal, koruyucu aileleri ziyaret etti. Ziyaretler sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın koruyucu ailelere gönderdiği mektuplar ailelere iletildi.

Vali Cahit Çelik'in eşi Nermin Çelik ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hilal Ünal, koruyucu aileleri ziyaret edip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın koruyucu ailelere gönderdiği mektupları ailelere teslim etti. Kkoruyucu ailelerin önemini vurgulayan ve onların gösterdiği özveriyi onurlandıran sıcak ve içten ifadelerle dolu olan mektupların iletildiği bu özel buluşmalarda, koruyucu ailelerin çocuklara verdikleri sevgi ve desteğin önemine vurgu yapıldı. Koruyucu ailelerle sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirildi, çocuklarla tanışıldı ve onların yaşadığı mutluluklar paylaşıldı.

Haberin Devamı

Yücel Çiftinin koruyucu ailesi olduğu bir çocuk, piyanoda müthiş yeteneğini sunarak minik bir dinleti sundu. Ziyaret edilen ailelerden biri olan Gürbüz çifti özel gereksinim duyan bir çocuğa ve onun kardeşine sağlıklı bir aile ortamında birlikte sevgi ve güven içinde büyümelerini sağlıyor. Akdoğan çifti de iki kardeşe koruyucu ailelik yaparak, onlara sıcak ve sevgi dolu bir yuva sunuyor; kardeşliğin önemini derinden hissettirirken, her iki çocuğun da mutluluk içinde gelişmelerini sağlıyor. Koruyucu ailelerle yapılan bu ziyaretlerde, kalpten kalbe kurulan bağların ve çocuklara sunulan güvenli ortamların önemi bir kez daha vurgulandı. Her bir koruyucu ailenin, çocukların hayatında büyük bir fark yaratmakta ve toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediği kaydedildi. Koruyucu ailelerin, çocukların daha aydınlık bir geleceğe adım atmalarını sağlamak için gösterdikleri bu büyük fedakarlığın, toplumun en değerli hazinelerinden olduğu belirtilen açıklamada, "Her bir ailenin ve çocuğun hikâyesi, sevginin ve insanlığın güçlü birer temsilcisidir" ifadelerine yer verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!