Niğde Belediyesi'ne mobil aşevi

Güncelleme Tarihi:

Niğde Belediyesine mobil aşevi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2024 14:00

Niğde Belediyesi'ne mobil aşevi

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de hayırsever Nazmiye Erginer tarafından Niğde Belediyesi'ne Mobil Aşevi bağışlandı.

Mobil Aşevi'nin Ömer Halisdemir Meydanı'ndaki teslim törenine Niğde Valisi Cahit Çelik ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir katıldı. Nazmiye Erginer; “Bu emekte eşimin, annemin, çocuklarımın ve herkesin hakkı var, Niğde’ye hayırlı uğurlu olsun. Kimse bu dünyadan öbür dünyaya hiçbir şey götürmüyor. Bütün ölmüşlerimizin ve çocuklarımızın sağlığı için böyle bir şey yaptık. Eşim zengin çocuğu değil bir amele çocuğuydu, eşimle biz bunu başardıysak herkes başarır. Allah herkese nasip etsin” dedi.

Niğde Valisi Cahit Çelik ise bağışlanan Mobil Aşevi aracının hayırlı olmasını dilerken, "Nazmiye teyzemizi çok güzel bir iş yaptı. Kendisi zengin olmasa da gönlü zengin bir teyzemiz olduğunu bizlere gösterdiler. İlimizde yapılan faaliyetleri görüp böyle bir güzel bir hayır yapması bizleri sevindirdi. Yapılan bu Mobil Aşevi aracın ilimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Haberin Devamı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de Mobil Aşevi aracının 7’den 70’e hizmet vereceğini belirterek, Nazmiye Erginer'e teşekkür etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!