Belediyespor’da hedef, Nazilli

Güncelleme Tarihi:

Belediyespor’da hedef, Nazilli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 12:06

Belediyespor’da hedef, Nazilli

Haberin Devamı

NİĞDE Belediye Spor Başkanı Bayram Özmen, lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını, Nazilli Belediyespor maçı ile yükselişe geçeceklerini söyledi.
Taraftarların takımlarına güvenmelerini isteyen Özmen, "Önümüzde bir Nazilli maçı var. Bu maçı kazanıp takımın moral bulması gerekiyor. Bu takımın bir galibiyete ihtiyacı var. Nazilli maçını kazanıp, kupa maçı öncesinde bir moral depolamak istiyoruz. Salı günü Kırklareli ile Türkiye Kupası maçımız var. Devamında yine pazar günü Karşıkaya ile deplasmanda karşılaşacağız. Yine hafta için Altay ile kendi evimizde hafta sonu ise Bugsaş maçı için deplasmanda takımımız. Önümüzde 4 maçlık bir zor periyot başlamış oluyor" dedi.
Bu hafta sonu tüm futbolseverleri 5 Şubat stadyumuna davet ettiğini belirten Özmen şöyle konuştu:
"Takımımıza güvenlerini istiyorum. Bunlar bizlerinde istemediği yenilgiler ama sonuçta birileri kaybederken birileri kazanacak. İnşallah kazanma serisine başlarız diye düşünüyorum. Niğde Belediyespor 4-5 yıl önce bildiğiniz gibi BAL liginde kısa süre içerisinde 2 defa şampiyonluk yaşamıştır. Yerel ligde de şampiyonluk elde etmiş bir takımdır. Bu sebeple takımımız 2 yıla bir şampiyonluk sığdırmış oluyor. Niğde Belediyespor'un hedefi ligi en iyi yerde bitirmektir. Grup olarak baktığımızda zor bir grup ben daha önceki basın toplantılarında da söylemiştim. Zor takım diye bir şey yoktur. O gün o maçta çok koşan çok isteyen maçı kazanıyor. 2. liglerde futbol mücadele ile oynanan bir oyun. Ben mücadele ettiğimiz sürece, heyecanımızı kaybetmediğimiz sürece Niğde Belediyespor'un en iyi yerde olacağını biliyorum."

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!