Nevşehir’de yılın doktoru seçilen hekimlere teşekkür belgeleri verildi.

Güncelleme Tarihi:

Nevşehir’de yılın doktoru seçilen hekimlere teşekkür belgeleri verildi.
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 09:30

Nevşehir’de yılın doktoru seçilen hekimlere teşekkür belgeleri verildi.

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-SAĞLIK Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeni ile Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne bağlı olarak hizmet veren doktorlardan 3’ü yılın doktoru olarak seçilirken, 10 hekimde gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi verildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda  yılın Hekimleri seçilen doktorlarla bir araya geldi. Sağlık Bakanlığı tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile hazırlanan “Sen Oradaydın” isimli kısa filmin izlenmesi ardından, açılış konuşması yapan Dr. Rahim Ünlübay görevini fedakarlık ve üstün bir gayretle ifade eden doktorlara, her yıl 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 'Yılın Doktoru Ödülü' ve teşekkür belgeleri verildiğini hatırlatan Ünlübay, bu yıl belgeleri almaya hak kazanan doktorları kutladı.  Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, sorunların çözümü noktasında her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Toplantıda “Yılın Hekimleri” seçilen, Nevşehir Devlet Hastanesi Çocuk Psikiyatri Uzmanı Uzm Dr. Gonca Özyurt, İl Ambulans Servis Başhekimliğinden Dr.İbrahim Harbalioğlu ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Dr.İshak Utku Düzgün’e belgeleri  Sağlık Müdürü Ünlübay tarafından takdim edildi. Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan, Enfeksiyon Hast.Uzmanı Uzm.Dr.Ünal Çağır, Acil Tıp Uzmanı Uzm.Dr. Mehmet Ali Aslaner, Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Muhammed Altınışık, Kadın Hast. Ve Doğ. Uzm.Op.Dr.Hatice Başar, Anestezi Uzmanı Uzm.Dr.Volkan Ürey, Ürgüp Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Hediye Uğur Bakındı, Kozaklı Fizik Tedavi Reh.Merkezi İç Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Hasan Levent, İl Ambulans Servis Başhekimliği  Dr. Hülya Baykurtalp Yetiş ile Aile Hekimleri Dr.İlhan Asilöz ile Dr. Aytekin Esen Teşekkür Belgeleri’ni İl Sağlık Müdürü Ünlübay’ın elinden aldılar.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!