Bayan boksörler, Avrupa şampiyonası öncesinde milli takım kampında

Güncelleme Tarihi:

Bayan boksörler, Avrupa şampiyonası öncesinde milli takım kampında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 13:01

Bayan boksörler, Avrupa şampiyonası öncesinde milli takım kampında

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/ NEVŞEHİR,(DHA)-NEVŞEHİR Belediyesi Gençlik ve Spor  Kulübü boks takımından Genç  Bayanlarda Cansu Çakır ve Yıldız Bayanlarda Melikenur Güneş,  2 Temmuz 2017 Pazar günü Bulgaristan’da gerçekleştirilecek Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası öncesinde Türkiye Boks Federasyonu'nun düzenlediği Boks Milli takım kamplarına katıldı.
Türkiye şampiyonu  boksörlerinden Genç Bayanlar kategorisinde 64 kilogramda Cansu Çakır, Boks Federasyonu  tarafından Kastamonu’da düzenlenen Milli Takım Kampına çağrıldi. Belediye Gençlik ve Spor Kulübünden Yıldız Bayanlarda elde ettiği Türkiye dereceleri ile dikkat çeken 46 kilogramda  Melikenur Güneş de yine Türkiye Boks Federasyonu tarafından Çankırı’da düzenlenen ve 17 Haziran 2017 tarihinde sona erecek Milli Takım hazırlık kampına katıldı.
Nevşehir’de çalışmalarını Boks Milli Takım Antrenörlerinden Mehmet Dalbudak gözetiminde aralıksız sürdüren Genç Bayanlarda Cansu Çakır ve Yıldız Bayanlarda Melikenur Güneş’in,  2 Temmuz 2017 Pazar günü Bulgaristan’da başlayacak Avrupa Boks Şampiyonasından madalya ile dönmeleri bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!