Malazgirtli öğrencilerden müzik dinletisi

Güncelleme Tarihi:

Malazgirtli öğrencilerden müzik dinletisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 13:20

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Malazgirt ilçesi Saftekingazi İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Okulun müzik öğretmeni Derya Sunar ve öğrencileri tarafından hazırlanan dinletide yer alan Türkçe ve Kürtçe şarkılar, davetlilerden büyük alkış aldı.

Öğrencileri iki aylık sürede dinletiye hazırladığını ifade eden Sunar, çocuklara hayatlarında bir kere bile olsa sahne deneyimi yaşatmak istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Çok yetenekli çocuklarımız var. Doğuda yaşayan çocuklarımızın çok yanık ve yalın bir sesi var. Bu yeteneklerini geliştirmeleri için biz müzik öğretmenleri olarak üzerimize düşeni yapacağız. Öğrencilere sahne deneyimini kazandırmak için böyle bir gece düzenledik. Umarız izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmışızdır."

Haberin Devamı

Programın sonunda Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, emeği geçen tüm okul idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, öğrencilere keman ve gitar hediye etti.

Dinletiye, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsmet Dalaslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Azim Özaksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!