Bulanık'ta öğrencilere giyim yardımı

Güncelleme Tarihi:

Bulanıkta öğrencilere giyim yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 20:17

- Muş'un Bulanık ilçesinde hayırsever iş adamı tarafından gönderilen giyim malzemeleri, 300 öğrenciye dağıtıldı

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Bulanık ilçesinde, hayırsever bir iş adamı tarafından gönderilen giyim malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Mollakent Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ali Koç'un girişimleri sonucu, Elazığlı hayırsever iş adamı Ergün Bayat, okulda eğitim gören öğrencilere giyim yardımında bulundu.

Önce Mollakent köyünde 0-5 yaş grubundaki 200 çocuğa giyim malzemesi gönderen iş adamı Bayat, bu kez de köy okulundaki 300 çocuğa giyim yardımında bulundu.

Okul Müdürü Koç, yaptığı açıklamada, gönderilen giysileri öğrencilere dağıttıklarını, öğrencilerin sevincine ortak olduklarını söyledi.

İş adamı Bayat'tan öğrenciler için destek istediğini ifade eden Koç, şöyle konuştu:

"İş adamı bu talebimize olumlu bularak, bize kazak, hırka, gömlek, etek ve pantolondan oluşan 8 koli giyim malzemesi gönderdi. İş adamı daha önce de köydeki yoksul ailelerin çocuklarına dağıtılmak üzere 200 parça giyim malzemesi göndermişti. Çocuklar arasında ekonomik dengesizlik var. Bazı çocukların bir tek elbisesi vardı. Böylece çocuklar arasında bir dengesizlik oluyordu. Bu dengesizliği ortadan kaldırmak için yardım istedik. Gönderdiği yardımlardan dolayı, okulumuz ve öğrencilerimiz adına Bayat'a ve ailesine teşekkür ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!