Başkan Çetin taksicilerin sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çetin taksicilerin sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 14:11

Başkan Çetin taksicilerin sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

Fatih ÇELİK/VARTO (Muş),(DHA)-Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, taksicilerin sorunlarını dinledi.
    Mehmet Nuri Çetin, taksicilerle bir araya geldi. Taksicilerle sohbet eden Mehmet Nuri Çetin, sıkıntıları olup olmadığını sordu. Sorunların giderilmesi yönünde çalışmalar yapacağını söyleyen Çetin, taksi durağı temsilcilerinden belirleyebildikleri korsan taksilerin plakalarını istedi. Mehmet Nuri Çetin, "Belediyemizden yer kiraladıkları için kendilerinin barınacak yerlerinin yetersiz olduklarını bize bildirdiler. İlçemizde ticari taksicilik olarak faaliyette bulunan esnaflarımızın barınmaları ve kendi müşterilerine daha rahat bir ortam sağlaya bilmeleri için 5 metre karelik ahşaptan ve ilçemize yakışır bir estetik görünümlü durak kulübelerini yapacağız. Taksici esnaflarımız mağduriyet yaşamaması için her türlü imkanı belediye olarak kendilerine sağlayacağız. Kısa bir süre içerisinde bu hizmete başlayacağız. Belediye olarak taksicisi esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Arkadaşlarımız korsan taksiciler hakkında da mağdurdurlar. Bu konunun da üzerine gideceğiz. Bu işyerlerinin şimdiden kendilerine hayırlı olsun" dedi.
    Taksiciler adına konuşan Muhtesim Er, korsan taksicilerin işlerine engel teşkil ettiğini ve zor şartlar altında derme çatma duraklarda çalıştıklarını söyledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!