Başarılı öğrencilere Türk Kızılayından destek

Güncelleme Tarihi:

Başarılı öğrencilere Türk Kızılayından destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 12:00

Başarılı öğrencilere Türk Kızılayından destek

Haberin Devamı

 

Eser AYDIN/ MUŞ, (DHA)- Türk Kızılay Derneği Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, başarılarından dolayı Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 21 öğrenciyi ödüllendirdi.



Türk Kızılayı Muş Şubesi başarılı olan kız öğrencileri motive etmek ve onların eğitimine katkı sunmak amacıyla bir proje hazırladı. Kızılay Derneği Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim- öğretim gören 21 başarılı kız öğrenciyi tespit etti. Lise Müdürü Alparslan Güner ile birlikte Kızılay hizmet binasına gelen öğrencilere Kızılay Kadın Kolları Başkanı Dilek Ağa ve arkadaşları tarafından hediyeler verildi. Ayrıca Muş Alparslan Üniversitesi Matematik Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinden Sena Taşkın ile Nurşan Koç da ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamındaki ‘Veren El İle Alan El Arasında Köprü Olun’ projesiyle destekte bulundu.



DİLEK AĞA: HER ZAMAN KIZ ÖĞRENCİLERİN YANINDAYIZ



Başarılı kız öğrencileri tebrik edip hediyelerini takdim eden Kızılay Derneği Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanı Dilek Ağa, düzenledikleri projeyle ilgili olarak "2016 yılının ilk projesinde başarılı kız öğrencileri ödüllendirdik. Her zaman kız öğrencilerin yanındayız. Yeter ki onlar okusunlar" diye konuştu.



Kızılay kurumunun başarıdan dolayı desteklemesindenm dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan öğrencilerinden Amine Uçar "Kızılay’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Başarılarımızdan dolayı tebrik ettiler, her zaman yanımızda olacaklarını biliyoruz" dedi.



Kızılay Kadın Kolları Başkanlığına bu anlamlı çalışmalarından ötürü teşekkür eden Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alparslan Güner ise "Kızılay Kadın Kolları Muş Şubesi Başkanlığının başarılı öğrencilere destek vermesinden dolayı mutluyuz. Bizleri güler yüzle karşıladılar. Kızlarımıza hazırlamış oldukları hediyeleri sundular. Bizde kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!