Ambülans sürücüsü Akgün hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Ambülans sürücüsü Akgün hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 12:32

Ambülans sürücüsü Akgün hayatını kaybetti

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL/MUŞ, (DHA)- Elazığ'a hasta götürdükten sonra Muş'a dönerken menfez inşaatına düşen iki ambülanstan birinin sürücüsü Hayrettin Akgün, hayatını kaybetti.



Trafik kazası, dün Muş'un merkeze bağlı Yaygın Beldesi yakınlarına meydana geldi. Muş’un Malazgirt ile Bulanık ilçelerinden Elazığ’a hasta götürdükten sonra dönmekte olan 2 ambulans, yol kenarında hayvanların geçişi için yapılan menfez inşaatını göremeyince yoldan çıktı. Kazada Malazgirt Devlet Hastanesine ait ambulansın şoförü Hayrettin Akgün ağır, 3 sağlık görevlisi ise hafif yaralanmıştı.



Ağır yaralı ambulans şoförü 43 yaşındaki Hayrettin Akgün Devlet Hastanesinde tüm çabalara karşın kurtarılamadı ve öldü. Akgün’ün cenaze namazı Malazgirt 1071 tarihi Kümbet Camisinde kılındı. Cenaze törenine Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Malazgirt Devlet Hastanesi Müdürü Hüseyin Haydaroğlu, Malazgirt Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akgün'ün cenazesi, Malazgirt'te toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!