Sempati Mobilya ikinci mağazasını açtı

Güncelleme Tarihi:

Sempati Mobilya ikinci mağazasını açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 10:12

Sempati Mobilya ikinci mağazasını açtı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde mobilya sektöründe hizmet veren Sempati Mobilya, ikinci mağazasını Konacık Mahallesi'nde açtı.

Bodrum'da 14 yıldır faaliyet göstermekte olan mobilya markası Sempati mobilya, Atatürk Bulvarı üzerindeki ikinci mağazasını gerçekleştirdiği bir kutlama ile açtı. Açılışa mağaza sahipleri Selim Kısaoğlu ve Erdem Kısaoğlu'nun aileleri birlikte birçok Bodrumlu katıldı. Mayıs ayından bu yana Bodrumlulara hizmet vermeye başlayan mağaza, 2 bin metrekare kapalı alanı ve 1000 metrekare bahçe alanı üzerinde hizmet verecek.

Mağaza sahiplerinden Erdem Kısaoğlu,"Bu yurt dışı fuarlarıdan edindiğimiz birikim ve tecrübeler doğrultusunda Bodrum'da dünya trendlerini yansıtan tasarımların yer aldığı geniş kapsamlı bir showroom oluşturduk. Yemek odası, yatak odası, genç-bebek mobilya grupları ve bu sene ürün çeşidini daha da genişlettiğimiz ev tekstili gruplarının sergilendiği yeni mağazamızda modern tarzdan klasiğe Provence tarzdan Country gibi birçok tarza hitap eden hazır ve kişiye özel üretimleri müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Açılış gününün 20. evlilik yıldönümümüze denk geldiğini belirten Selim Kısaoğlu, "Bugün ben ve eşim burada çifte mutluluk yaşamaktayız. Kardeşimle showroomu sizlere kazandırmak bizi mutlu etti. Eşim Ziyade Kısaoğlu ile 20. Evlilik yıldönümümüzü de sizlerle kutladım ve çok mutluyum" dedi.

Selim ve Ziyade çifti, evlilik yıldönümlerini kutlayarak önce beraber pasta kesti ardından müzik eşliğinde beraber dans etti.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!