Sazköy'de anlamlı açılış

Güncelleme Tarihi:

Sazköyde anlamlı açılış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 14:14

Sazköy'de anlamlı açılış

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Sazköy Mahallesi köy meydanına Bodrum Belediyesi tarafından yapılan Atatürk heykeli törenle açıldı.

Sazköy Mahallesi'ndeki Atatürk heykeli için düzenlenen açılış törenine CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mumcular Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Sert, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Sazköy Muhtarı Erdal Yabacı ve vatandaşlar katıldı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Bu memleketin sahibi ve toplumumuzun asil unsuru köylüdür" sözlerinin yer aldığı kaide Sazköy Meydanı'na yerleştirildi. Sazköy halkının büyük ilgi gösterdiği Atatürk heykelinin açılış töreninde konuşan Mehmet Kocadon, "Atamız bu güzel ülkemize bereket getirdi. Bizim yolumuz onun gözündeki ışık yoludur medeniyet yoludur. Onun için mücadele etmeye devam edeceğiz. Onun için Atamın heykelini açmaktan son derece mutluyum. Bunu talep eden teyzeme, amcama çok teşekkür ediyorum. Özellikle muhtarıma da teşekkür etmek istiyorum, gerçekten çok ilgilendi" dedi.

Tören sonrasında Sazköy Muhtarı Erdal Yabacı mahallelerine Atatürk heykeli kazandırdığı için Sazköy halkı adına Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!