Polat ve Eraslan Aileleri'nin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Polat ve Eraslan Ailelerinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2017 12:48

Polat ve Eraslan Aileleri'nin mutlu günü

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan ve ortak arkadaşları aracılığıyla tanışan Dilara Polat ve Eray Erarslan 3 yıllık birlikteliklerini nikahla taçlandırdı.

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından, işadamı Adnan Polat da yeğeni Dilara Polat'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Bodrum'da 3 yıl önce ortak arkadaşları aracılığıyla tanışan, işletmeci Alptekin Polat ve Hüsniye Kaya'nın kızı Dilara Polat (25) ve Nuri ve Ayşe Erarslan'ın oğlu Eray Erarslan (31) birliktelikleri nikah masasına taşıdı. Genç çiftin Ramada Otel'de düzenlenen düğününe gelinin babası Alptekin Polat'ın amcası Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat eşi Ayşe Polat, İçişleri eski bakanlarından Mehmet Ağar, CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt gibi çok sayıda tanımış ismin de aralarında bulunduğu 500'e yakın davetli katıldı. Nikahta gelinin şahitliğini ilkokul öğretmeni Ömer Çekmeceligil, damadın şahitliğini ise arkadaşı Ramazan Güleç yaptı. Çift, "evet" diyerek, evliliğe adım attı. Nikahın ardından genç çift,  ilk danslarını yaptı.

Davetlilerle tek tek ilgilenen yeni evli çift, bol bol  hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiftin balayı için bir Güney Karayipler'deki bir ada ülkesi olyan Barbados'a gideceği öğrenildi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!